Fidesz üzent Brüsszelnek: Több tiszteletet Magyarországnak!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Videót tett közzé a magyar kormánypárt pénteken a Facebook-oldalán, amiben EP-képviselő arról beszél, hogy "Brüsszel ahelyett, hogy a koronavírus elleni küzdelmet segítené, már megint Magyarországgal van elfoglalva."  – kezdte a Facebookon Hidvéghi Balázs.

"Sértegeti a magyar jogállamiságot, hazugságokat terjeszt, támogatást nem ad,"

mondta Hidvéghi Balázs. A politikus szerint "látható, hogy ezekkel a vádaskodásaikkal, a saját alkalmatlanságukat akarják leplezni."

"De ezt nem hagyhatjuk szó nélkül. Innen üzenjük Brüsszelnek: Ne akadályozzák a vírusellenes védekezést!"

- jelentette ki fideszes EP-képviselő.

Sőt, Hidvéghi zárásképp még hozzácsapta, hogy 

"Több tiszteletet Magyarországnak!"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér