Keszthelyen nem engedélyezik az esküvőket

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A koronavírus-járvány miatt már a néhány fős esküvőket sem tarthatják meg Keszthelyen, Dr. Gábor Hajnalka a város jegyzője úgy határozott, hogy 

"a város közigazgatási területén nem engedélyezi az esküvőket a házasulandók és a hivatal munkatársainak védelme érdekében."

A KeszthelyTV-nek nyilatkozva a jegyző a döntést azzal indokolta, hogy a kormány korlátozó döntéseivel szinkronban hozta, illetve ezt tartotta helyesnek a kollégái védelmében. A tiltás egyelőre határozatlan idejű, visszavonásáig lesz érvényben.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér