Második napja kilencszáz felett a napi halálos áldozatok száma Spanyolországban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

935-en vesztették életüket az elmúlt nap során Spanyolországban a koronavírus okozta megbetegedésben. A spanyol hatóságok legfrissebb összesítése szerint a járványnak így már 10935 halálos áldozata van az országban.

Az elmúlt 24 órában 7472 új esetet regisztráltak, így a járvány kezdete óta már 117710 embernél igazolták a fertőzést. A spanyol adatok szerint a fertőzöttek közül eddig 30513-an épültek fel.

Spanyolország jelenleg az USA mögött - ahol az aktuális adatok szerint 245573 ferőzöttet regisztráltak - a második helyen áll a világon, de Olaszország, ahol csak estefelé közlik a legfrissebb adatokat, ma még bizonyosan vissza fogja előzni őket. A napi növekedési ütem alapján egy-két napon belül Spanyolország biztosan meg fogja előzni Olaszországot ebben a szomorú statisztikában. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér