Öt halálos áldozata volt csütörtökön a járványnak Magyarországon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Öten vesztették életüket koronavírusos fertőzésben az elmúlt 24 órában. Az Operatív Törzs tájékoztatása szerint mind az öt áldozat idős, krónikus beteg volt.

A hivatalos tájékoztatás szerint 38 új igazolt esetet regisztráltak, vagyis a hivatalos nyilvántartás szerint már 623 fertőzött van az országban. A halálos áldozatok száma elérte a 26-ot, gyógyultként 43 főt tartanak nyilván.

A hivatalos adatok szerint a mai napig 17769 esetben vettek mintát - hogy összesen hány embertől, az ebből a tájékoztatásból nem derül ki -, hatósági házi karanténban pedig 10668-an vannak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér