Száz fölé emelkedett a halottak száma Romániában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntek reggelre újabb 21 halálesetet jelentett be a román kormány, ezzel pedig 116-ra nőtt a halálos áldozatok száma Romániában.

Az 21. beteg péntek reggel halt meg, hetven éves volt, és magas vérnyomással, valamint szív-és érrendszeri betegséggel küzdött.

Romániában eddig 2738 esetet regisztráltak, 267-en pedig már meg is gyógyultak, 78 beteget viszont az intenzív osztályokon ápolnak. (Romania journal)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér