Be kellett zárni egy patikát Budafokon, mert az egyik dolgozó elkapta a koronavírust

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A XXII. kerületben működő Gádor Gyógyszertár az oldalán jelentette be, hogy  az egyik dolgozójánál kimutatták a koronavírus fertőzést, így patika március 30-tól zárva tart, előre láthatólag április 13-ig. Azokat a gyógyszereket, készítményeket, amivel tartoztak, egy másik gyógyszertárban lehet átvenni. 

A múlt héten Gárdony egyik patikájának dolgozói tettek közzé egy nyilatkozatot, miszerint a gyógyszertár több alkalmazottja is megfertőződött a vírussal. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér