Húsz évet ülhetsz home office-ban és akkor sem leszel akkora nagy király, mint Lomnici Zoltán

DIVAT
2020 április 04., 12:44

Némileg váratlan helyről jött a Karanténkorszak új divatkirálya, de meg kell adni, hogy Lomnici “Beszélő Fej” Zoltán tényleg hibátlan outfitben tolja az otthoni munkát. Ami nagyrészt nemlétező menekültekkel való riogatásból áll, de divatszempontból ez mondjuk totál mindegy:

link Forrás

Lomnici ruházatában természetesen az a nagy poén, hogy felül olyan, mint egy magas körökben forgolódó fideszes, de ehhez képest deréktól lefelé méginkább olyan. Ez azért praktikus, mert ha videócsetel valakivel és hirtelen, oda sem figyelve feláll, a beszélgetőpartnere csak biztosabb lesz benne, hogy a megfelelő emberrel tárgyal.

Az összeállítás lelke nem is a magyar válogatott rövidgatya, hanem a lábán viselt Adidas Pro Model, ami a legendás Superstar elődje, egy máig utángyártott kultikus kosárlabdacipő. Hogy miért abban focizik? Hát mert divatdiktátor, ezért megteheti!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.