Egy japán gasztronómiai tévéműsorban bukkant fel Attila a Kiwiből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

1998 és 2001 között volt egy Kiwi nevű együttes, aminek a tagjairól a Wikipedia azt írja: „zenéjükkel betöltötték a Soho Party feloszlásával keletkezett űrt”.

Az együttes egyik tagja, Kiss Attila most egy japán tévéműsor friss adásában bukkant fel, Attila-san egy tokiói magyar éttermet vezet már több mint egy évtizede, itt készített magyar ételeket, és az egzotikumokat (galuskát, gulyást, kolbász) megkóstolták a japánok.

Egy régi japán híradóban elmondta, hogy a kedvesét követte Japánba (az nem derült ki, mi lett a kapcsolatból), és megszerette Japánt, ezért úgy döntött, nyit egy magyar éttermet ott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér