A kormányszóvivő szerint a munkahelyek megtartása és újak teremtése a cél

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"A kormány célja, hogy megtartsa a munkahelyeket a koronavírus-járványban, és azok helyett, amelyek megszűntek, újakat teremtsen" - jelentette ki a Kossuth Rádió reggeli műsorában Szentkirályi Alexandra kormányszóvivé. Mint mondta, ezidáig a járvány elleni védekezésre 660 milliárd forintot különítettek el, "de van egy gazdaságvédelmi akcióterv is", amiről "a következő napokban" adnak részletes tájékoztatást.

Most csak azt a sokat hangoztatott lózungot ismételte meg, hogy ez lesz "az ország történelmének legnagyobb gazdaságélénkítő csomagja".

Az sem lógott ki a kormány eddigi kommunikációjából, hogy a járványhelyzetben megnyilatkozó ellenzéki politikusokat "politikai haszonszerzéssel" gyanúsította. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér