Felkapta a földre rakott telefont a róka, és futni kezdett vele

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A SAVEAFOX Rescue az Egyesült Államok legnagyobb rókamentő kezdeményezése, fogságban született rókáknak igyekeznek segíteni, hogy ha már a természetbe nem lehet visszaszoktatni őket, akkor is minél teljesebb rókaéletük legyen.

Rendszeresen tesznek közzé videókat az állatokról, egy vasárnapi posztjuk pedig különösen népszerű lett. Ezen ugyanis a program egyik rókája, Dixiedo fogta magát, és felkapta azt a földre helyezett telefont, mellyel az egyik önkéntes rögzítette volna közös tevékenységüket. A telefonnal meginduló róka végül ezt a felvételt rögzítette:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér