Kisebb tűz volt a paksi atomerőműben

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Kisebb tűz volt csütörtök délelőtt a Paksi Atomerőmű 4-es blokkjában, számolt be a történtekről öt nap után az Országos Atomenergia-hivatal (OAH). Mint írták, a tűz a gépházban található gáztalanító táptartály alatti kapcsolószekrényben keletkezett. A tüzet az erőmű munkatársai porral oltóval eloltották.

A baleset az OAH szerint "a blokk üzemét és a nukleáris biztonság szempontjából fontos rendszereket nem érintette".

Az OAH tájékoztatása szerint folyamatosan figyelemmel kísérik a blokkok állapotát, és kivizsgálják a tűzesetet is. (Via MTI)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!