Kyle Walker bulit rendezett és kurvázott a karantén alatt

Fegyelmi eljárást indított a Manchester City Kyle Walker focista ellen, amiért a karantén és a maradj otthon kampány alatt rendezett bulit, ahova még két prostituáltat is meghívott.

A Manchester City kijelentette, hogy Walker tette ellentétes Anglia védelmi törekvéseivel és egyáltalán nem példamutató.

„A labdarúgók világszerte példaképek, a munkatársaink és a játékosok azon dolgoznak, hogy támogassák az egészségügyi dolgozók és más kulcsfontosságú emberek hihetetlen erőfeszítéseit a Covid-19 koronavírus leküzdésében” - nyilatkozta a Manchester. 

A klub ezért belső fegyelmi eljárást indít Walker, amiért megszegte a társadalmi távolság előírását. 

A 29 éves focista bocsánatot kért a közösségi oldalán és arra biztatott mindenkit, hogy maradjon otthon és biztonságban a járvány alatt.

„Megértem, hogy az, hogy profi labdarúgó vagyok, felelősséget jelent. Elnézést szeretnék kérni a családom, a barátaim, a labdarúgó klub, a szurkolók és a nyilvánosság előtt. A tetteim ellentétben állnak azzal, amit tennem kellett volna a lezárások alatt. És újból megismétlem az üzenetet: maradj otthon, maradj biztonságban” - nyilatkozta. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.