Kyle Walker bulit rendezett és kurvázott a karantén alatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Fegyelmi eljárást indított a Manchester City Kyle Walker focista ellen, amiért a karantén és a maradj otthon kampány alatt rendezett bulit, ahova még két prostituáltat is meghívott.

A Manchester City kijelentette, hogy Walker tette ellentétes Anglia védelmi törekvéseivel és egyáltalán nem példamutató.

„A labdarúgók világszerte példaképek, a munkatársaink és a játékosok azon dolgoznak, hogy támogassák az egészségügyi dolgozók és más kulcsfontosságú emberek hihetetlen erőfeszítéseit a Covid-19 koronavírus leküzdésében” - nyilatkozta a Manchester. 

A klub ezért belső fegyelmi eljárást indít Walker, amiért megszegte a társadalmi távolság előírását. 

A 29 éves focista bocsánatot kért a közösségi oldalán és arra biztatott mindenkit, hogy maradjon otthon és biztonságban a járvány alatt.

„Megértem, hogy az, hogy profi labdarúgó vagyok, felelősséget jelent. Elnézést szeretnék kérni a családom, a barátaim, a labdarúgó klub, a szurkolók és a nyilvánosság előtt. A tetteim ellentétben állnak azzal, amit tennem kellett volna a lezárások alatt. És újból megismétlem az üzenetet: maradj otthon, maradj biztonságban” - nyilatkozta. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér