Kyle Walker bulit rendezett és kurvázott a karantén alatt

foci
2020 április 06., 05:16

Fegyelmi eljárást indított a Manchester City Kyle Walker focista ellen, amiért a karantén és a maradj otthon kampány alatt rendezett bulit, ahova még két prostituáltat is meghívott.

A Manchester City kijelentette, hogy Walker tette ellentétes Anglia védelmi törekvéseivel és egyáltalán nem példamutató.

„A labdarúgók világszerte példaképek, a munkatársaink és a játékosok azon dolgoznak, hogy támogassák az egészségügyi dolgozók és más kulcsfontosságú emberek hihetetlen erőfeszítéseit a Covid-19 koronavírus leküzdésében” - nyilatkozta a Manchester. 

A klub ezért belső fegyelmi eljárást indít Walker, amiért megszegte a társadalmi távolság előírását. 

A 29 éves focista bocsánatot kért a közösségi oldalán és arra biztatott mindenkit, hogy maradjon otthon és biztonságban a járvány alatt.

„Megértem, hogy az, hogy profi labdarúgó vagyok, felelősséget jelent. Elnézést szeretnék kérni a családom, a barátaim, a labdarúgó klub, a szurkolók és a nyilvánosság előtt. A tetteim ellentétben állnak azzal, amit tennem kellett volna a lezárások alatt. És újból megismétlem az üzenetet: maradj otthon, maradj biztonságban” - nyilatkozta. (BBC)