Már negyedik napja folyamatosan csökken a halálozások száma Spanyolországban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Négy napja folyamatosan csökken a napi halálozások száma Spanyolországban, írja a Guardian

A hétfőn közzétett adatok szerint az elmúlt 24 órában 637 ember vesztette életét, és bár ez a szám így is nagyon magas, március 24. óta nem haltak meg ilyen kevesen az országban.Spanyolországban az egyik legmagasabb a halálozási arány, a járványban már 13055-en vesztették életüket, 135 032 ember tesztje lett pozitív. A halálos áldozatok között 10 orvos és ápoló is van. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér