Négy embert vittek kórházba egy budapesti idősotthonból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Négy idős embert vittek kórházba egy VI. kerületi idősek otthonából koronavírus gyanúja miatt, írja a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

A négy idős közül kettőnek pozitív lett az eredménye, egy meghalt, a negyedik betegnek pedig még a teszteredményére várnak.A Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona VI. kerületi, Rózsa utcai telephelyéről, koronavírus gyanújával szálították a gondozottakat kórházba. Az intézményt járványügyi megfigyelés alá helyezte a VI. kerületi tisztifőorvos. A lakók a járványügyi megfigyelés időtartama alatt a szobáikat nem hagyhatják el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér