Újabb négy ember vesztette életét koronavírus miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfőre virradóra 11 újabb koronavírusos esetről számoltak be a magyar hatóságok, tájékoztatásuk szerint az összes fertőzött száma így 744 főre emelkedett.

Az operatív törzs tájékoztatása alapján négy idős, krónikus beteg is elhunyt. A járvány halálos áldozatainak a száma így már 38-ra nőtt. A törzs tájékoztatása szerint a betegségből eddig 67-en gyógyultak fel.

Az operatív törzs mai tájékoztatásában külön kiemelte, hogy "a beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek". Ezért kérik, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, illetve aki csak teheti, maradjon otthon, és mindenki tartsa be az ajánlásokat és kijárási korlátozásokat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér