Halálra marcangolt egy cápa egy parkőrt Ausztráliában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Helikopterről ereszkedik le egy orvos a súlyosan sérült Robbához.

Halálos cápatámadás történt Ausztrália nyugati partjainál - írja az ABC. 

Egy csapat természetvédelmi őr, köztük a 23 éves Zachary Robba éppen karbantartási munkákat végzett a kontinens partjaitól nem messze található korallszigeten, a North West Islanden található nemzeti parkban. Munka után egy lehorgonyzott hajóról ugráltak és úszkáltak, amikor az éppen visszafelé úszó Robbára rátámadt egy cápa. A hal olyan súlyosan összeharapdálta a fiatal férfi karjait, lábait és mellkasát, hogy a parkőr a helyszíni elsősegély, majd a helikopteres kórházba szállítás ellenére hétfőn este meghalt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér