Nem fogad élőben betegeket a Nyírő Gyula Kórház addiktológiája

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem fogad új betegeket a Nyírő Gyula Kórház (OPAI) addiktológiai osztálya a járványveszély miatt. A volt betegeik és a járvány idején segítséget kérő szenvedélybetegek miatt azonban online folytatják tovább a munka egy részét - tájékoztat az osztály Facebook-oldala.

A kórház drogambulanciája rosszullét, elvonási tünetek esetén továbbra is telefonon elérhető. A leszokáshoz, gyógyuláshoz segítséget kérők viszont egy digitális adatlap kitöltésével vehetik fel a kapcsolatot az osztályon dolgozó terápiás szakemberekkel, akikkel online konzultálhatnak.

Egyéb hasznos infók a posztban:


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót