Nyugdíjazták Nicót, a vakvezető kutyát, új gazdát keres

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Nico egy 9 éves vakvezető kutya, aki pár hete elveszítette a gazdáját, és a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola a kora miatt az állat nyugdíjazása mellett döntött, így most örökbefogadó családot keresnek neki, ahol a nyugdíjas éveit eltöltheti.

Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Nico egy közepes termetű, krémszínű golden retriever kan, és azt írják róla, hogy egy „nagyon kedves, bújós természetű, embercentrikus kutya, aki más kutyák társaságában kissé domináns, de alapvetően nem keresi a bajt”. Kertben is szívesen van napközben, lakásban is nyugodt, szobatiszta. Kedveli a gyerekeket és a macskákkal is jól kijön, a korát meghazudtolóan aktív – írják.

Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Aki szeretné megosztani vele az otthonát, azt arra kérik, írjon egy rövid bemutatkozó levelet az alapítvány munkatársának a moni@barathegyi.org emailcímre.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!