Csúszik a 2021-re tervezett atlétika vébé is

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Dominóeffektust indított el a tokiói olimpia 2021-re halasztása, emiatt sorra jelentik be más világversenyek szervezői is, hogy a koronavírus miatt megváltozott sportmenetrend tartása érdekben csúsztatni kénytelenek. Így tettek most az eugene-i Atlétikai Világbajnokság szervezői is. Az Oregon államban tervezett világversenyt 2021-ben tartották volna, de az olimpia miatt 2022 júliusa lesz az új dátum.

2022 nyara így tele lesz nemzetközi atlétikaversenyekkel, a vébé után szinte rögtön kezdődik a Nemzetközösségi Játékok Birminghamben, majd az Európa-bajnokság Münchenben. Legalább is a jelenlegi tervek szerint. (Eurosport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér