Azonosították Robert Kennedy unokájának és dédunokájának holttestét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Azonosították a múlt csütörtökön eltűnt, negyvenéves Maeve Kennedy Townsend McKean és nyolcéves fia, Gideon holttestét az amerikai hatóságok. Az anya és fia a múlt csütörtökön indult kenutúrára a Chesapeake-öbölben Maryland államban, de hajójuk a magas hullámokban felfordult.

Maeve Kennedy Townsend McKean (középen) férjével és gyermekeivel. Gideon jobbról a második.Fotó: MIKE PONT/AFP

Holttestüket kedden és szerdán találták meg.

Maeve Kennedy townsend McKean a néhai amerikai igazságügyi miniszter, John F. Kennedy elnök öccse, Robert Kennedy unokája volt. Édesanyja, Kathleen Kennedy Townsend Robert Kennedy egyik lánya, Maryland egykori alkormányzója volt.

Özvegye, David McKean elbeszélése szerint neje és fia egy a vízbe pottyant labda után indultak az öböl egy, házukhoz közeli torkolatában a vízbe, de a nagy hullámok kisodorták őket a nyílt vízre. Bár egy járókelő észrevette őket, és riasztotta a rendőrséget, azok már nem értek oda időben. A kenu eltűnt a hullámokban. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér