Bezár az Aggteleki Nemzeti Park, hogy húsvétkor ne lepjék el az emberek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Aggteleki Nemzeti Park a Facebook oldalán tette közzé, hogy húsvétkor bizonyára sokan sétálgatnának a nemzeti park területén nem véve figyelembe a kijárási korlátozást, ezért inkább bezárnak.

„Az elmúlt hetek tapasztalatai azt mutatják, hogy sokan sem magukra, sem másokra nem tudnak, vagy nem akarnak vigyázni.... Ezért az ANP Igazgatóság minden kezelésében lévő olyan helyet lezárt, ahol sorra figyelmen kívül hagyják a járványveszély miatt kötelezővé tett előírásokat” - írják.

Lezárják a parkolóhelyeket, játszótereket, pihenőhelyeket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér