Bödőcs Tibor nem viccel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy Facebook-bejegyzés formájában Bödőcs Tibor humorista is megtartotta személyes koronainfóját. Mint írta, "lakossági kérdés érkezett számos alkalommal a' operatív törzsemhez, részére, számára, hogy miért nem szólalok meg, mosom kezeimet humorosan-felelősen, miért nem mókázom tudatosan, népnevelően ezekben a nehéz időkben, online".

A válasza erre az, hogy bár a hozzá hasonlatos csepűrágók hajlamosak "rászerepelni egy ilyen vészhelyzetre", azért most mégiscsak a tudósok, az orvosok, az ápolók és szegény betegek a főszereplők, "nem a hatalombulimiás politikus(ok), például!".

Ezért most ő is inkább elkülönül Búcsúszentlászlón, a járvánnyal kapcsolatos tapasztalatait pedig csak akkor osztja majd meg, "ha véget ér végre ez az apokalipszis-tréning". A köztes időben korábbi estjeiből közöl majd részleteket a Youtube-csatornáján.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér