Bödőcs Tibor nem viccel

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy Facebook-bejegyzés formájában Bödőcs Tibor humorista is megtartotta személyes koronainfóját. Mint írta, "lakossági kérdés érkezett számos alkalommal a' operatív törzsemhez, részére, számára, hogy miért nem szólalok meg, mosom kezeimet humorosan-felelősen, miért nem mókázom tudatosan, népnevelően ezekben a nehéz időkben, online".

A válasza erre az, hogy bár a hozzá hasonlatos csepűrágók hajlamosak "rászerepelni egy ilyen vészhelyzetre", azért most mégiscsak a tudósok, az orvosok, az ápolók és szegény betegek a főszereplők, "nem a hatalombulimiás politikus(ok), például!".

Ezért most ő is inkább elkülönül Búcsúszentlászlón, a járvánnyal kapcsolatos tapasztalatait pedig csak akkor osztja majd meg, "ha véget ér végre ez az apokalipszis-tréning". A köztes időben korábbi estjeiből közöl majd részleteket a Youtube-csatornáján.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót