Kigyulladt egy irodaház teteje a Fiastyúk utcában

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Nagy lángokkal ég egy Fiastyúk utcai irodaház teteje, a Váci útnál, írja az Index.  A mentők, a rendőrök és a tűzoltók már jelen vannak. 

Frissítés: A Katasztrófavédelem honlapja szerint a tetőszinten szigetelési anyagok égtek mintegy hatvan négyzetméteren egy épülő irodaházon. A tűzoltók eloltották a lángokat.

Egy olvasónk fotója alapján távolról nézve is óriási volt a füst:

Fotó: Olvasónk

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!