Új mondás született: ráfaragott, mint az őz Nyíregyházán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az állat a Pazonyi úton sétálva be akart volna mászni egy rokonszenves kertbe, ám akkora pechje volt, hogy ahol a kerítésen befért a feje, ott nem fért ki a feneke, sőt valamiért a rükverc sem működött. 

Az őz ezért beszorult, mint Micimackó. 

Amikor megérkeztek a katasztrófavédelmisék, a beszorult állat akár azt is hihette, hogy vége a húzós bulizásnak. De soha nem érdemes ilyen közhelyesen gondolkodni! A katasztrófavédelmisek ugyanis, miután kiszabadították, 

az őzet átadták

Na kinek?

“az illetékes vadásztársaság munkatársának”.

(via szabolcshir.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér