Egy nap alatt 11 ember halt meg koronavírusban Magyarországon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A hivatalos állami honlap tájékoztatása szerint 1190 fertőzöttje van már a koronavírusnak Magyarországon.

Péntekre 11 ember veszítette életét a vírus miatt.

Összesen már 77 ember halt meg a járványban. 

A honlap információ szerint az áldozatok „krónikus betegek, többségében idős emberek” voltak. 112 ember hagyhatta már el gyógyultan a kórházakat. 

A beszámoló szerint Pesti úti idősek otthonában eddig 151 igazolt koronavírus-fertőzött van és 7 elhunyt. A fertőzöttek száma várhatóan magasabb lesz a több mint ötszáz fős idősotthonban, mert a laborvizsgálatok még jelenleg is tartanak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó