A BBC sportriportere unalmában elkezdte a kutyái játékát közvetíteni

ÁLLAT
2020 április 12., 14:30

Amióta lefújtak gyakorlatilag minden nagyobb sportrendezvényt, a sportkommentátorok munkája is megszűnt.

A BBC riportere, a többek között atlétikát, teniszt és golfot közvetítő Andrew Cotter az otthoni bezártságban eljutott odáig, hogy Twitteren a kutyái játékáról tudósít a brit nézők által jól ismert hangján és modorában.

Itt Mabel és Olive kutyák stratégiai küzdelmét láthatjuk egy gumicsontért, pár nap alatt 16 millió megtekintéssel.

link Forrás

Ez az érdeklődés azt mutatja, „mennyire hiányzik nekünk a sport, illetve az, amit normális életnek hívunk”

- mondta az éppen munkanélküli riporter, aki azt reméli, hogy ha a karanténnak vége, tömegek vetik bele magukat a sport örömeibe, mert most rájöttünk, hogy amit eddig adottságnak vettünk, azt bármikor elveszíthetjük. (via Stuff)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.