Jöhet az eső, de még meleg lesz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Húsvéthétfőn az eddigi napsütéses időszak után már gyakrabban lesz felhős az ég, és eleinte északon, északkeleten és keleten fordulhat elő kisebb eső, futó zápor, délutántól pedig nyugaton, északnyugaton és északon alakulhat ki eső, zápor, helyenként zivatar is. Élénk, erős lesz a délnyugati, majd a nyugati szél. Hajnalban 5-12, nappal 20-26 fok is lehet. Hidegfront közelíti meg az országot, keddre várható több mint 10 fokos lehűlés. (Időkép)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó