Elálmosodott az út mentén, feltört egy autót, hogy abban aludjon, majd akkor bukott le, amikor reggel el is akart hajtani

Egy férfi bejelentést tett a rendőrségen, miután a kocsiját kinyitva egy idegent talált a jobb első ülésen. Hiába kérdezgette, hogy mit keres ott, a férfi nem válaszolt, számolt be az esetről a police.hu.

A férfi a járművét körbejárva több sérülést is felfedezett, így értesítette a hatóságot. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves felpéci férfit, akit a Győri Rendőrkapitányságra vittek.

A gyanúsított a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény és elmondta: hogy április 12-én Gyömöréről gyalog ment Nyúlra, majd mivel ráesteledett, feltört egy útjába eső gépkocsit, hogy abban aludjon. Amikor másnap felkelt, megpróbálta elindítani az autót, mivel azzal akart hazajutni felpéci otthonába. Ekkor zavarta meg a jármű tulajdonosa, írja a police.hu.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.