Elálmosodott az út mentén, feltört egy autót, hogy abban aludjon, majd akkor bukott le, amikor reggel el is akart hajtani

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy férfi bejelentést tett a rendőrségen, miután a kocsiját kinyitva egy idegent talált a jobb első ülésen. Hiába kérdezgette, hogy mit keres ott, a férfi nem válaszolt, számolt be az esetről a police.hu.

A férfi a járművét körbejárva több sérülést is felfedezett, így értesítette a hatóságot. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves felpéci férfit, akit a Győri Rendőrkapitányságra vittek.

A gyanúsított a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény és elmondta: hogy április 12-én Gyömöréről gyalog ment Nyúlra, majd mivel ráesteledett, feltört egy útjába eső gépkocsit, hogy abban aludjon. Amikor másnap felkelt, megpróbálta elindítani az autót, mivel azzal akart hazajutni felpéci otthonába. Ekkor zavarta meg a jármű tulajdonosa, írja a police.hu.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér