Elálmosodott az út mentén, feltört egy autót, hogy abban aludjon, majd akkor bukott le, amikor reggel el is akart hajtani

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy férfi bejelentést tett a rendőrségen, miután a kocsiját kinyitva egy idegent talált a jobb első ülésen. Hiába kérdezgette, hogy mit keres ott, a férfi nem válaszolt, számolt be az esetről a police.hu.

A férfi a járművét körbejárva több sérülést is felfedezett, így értesítette a hatóságot. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves felpéci férfit, akit a Győri Rendőrkapitányságra vittek.

A gyanúsított a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény és elmondta: hogy április 12-én Gyömöréről gyalog ment Nyúlra, majd mivel ráesteledett, feltört egy útjába eső gépkocsit, hogy abban aludjon. Amikor másnap felkelt, megpróbálta elindítani az autót, mivel azzal akart hazajutni felpéci otthonába. Ekkor zavarta meg a jármű tulajdonosa, írja a police.hu.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!