Egy terhes ápoló belehalt a koronavírusba, de a baba túlélte

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Angliában egy 28 éves terhes ápoló halt be a COVID-19-be, de a gyerek életét sikerült az orvosoknak megmenteni.

Mary Agyeiwaa Agyapong egy lutoni kórházban dolgozott ápolóként öt éve, amikor április 5-én megbetegedett, két nappal később pedig annyit romlott az állapota, hogy kórházba kellett szállítani. Az orvosok eleinte úgy látták, hogy javul a fiatal nő állapota, de aztán váratlanul rosszabbra fordult, ezért egy sürgősségi császármetszés mellett döntöttek. A baba jól van, de az anya sajnos életét vesztette.

Azt még nem lehet tudni, hogy az újszülött is megfertőződött-e a vírussal. (Channel 4 News)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér