Nyolcan vesztették életüket a járványban az elmúlt 24 órában Magyarországon

Újabb 73 betegnél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában, ezzel 1652 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a kormányzati tájékoztatási portál. 

Ezzel együtt újabb 8 beteg halt bele a vírusfertőzésbe, többségében idős, krónikus beteg. Így 142 főre emelkedett a járvány hazai halálos áldozatainak száma, és emelkedett a hivatalos adatok alapján számított halálozási arány is.

A beazonosított fertőzöttek közül eddig 199-en távoztak gyógyultan távoztak a kórházból.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér