Elindult és zajlik a debreceni BMW-gyár építése

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Ez év tavaszára ígértük az építkezés megkezdését, ami a cölöpözéssel el is indult, és azóta is folyamatos," közölte a debreceni gyárépítésről a BMW Group  a Világgazdaságnak. A cég nem kommentálta azokat a híreket, hogy a beruházás nem abban a formában és időzítéssel fog elkészülni, kijelentették: "elkötelezettek a jövőbeni debreceni gyáregység mellett, az előkészületek a tervek szerint haladnak."

A Világgazdaságnak a kivitelező  Market Építő Zrt. is arról számolt be, hogy folyik a munka. A cég vezérigazgatója, Scheer Sándor szerint ha BMW nem változtat a műszaki tartalmon, akkor határidőre, április végére befejezik az előkészítő munkákat. A Marketnek már tavaly 15-16 milliárd forintos forgalmat hozott a BMW-gyár terület-előkészítése, írja a lap. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!