17-en hunytak el a koronavírus okozta megbetegedésben Magyarországon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„1916 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 17 beteg” – közölte az operatív törzs vasárnap délelőtt. Ezzel 189-re nőtt a magyarországi halálos áldozatok száma. Egyelőre nő a halálos áldozatok napi száma  is, a 17 új rekord.

3892 Fertőzött
2156 Gyógyult
527 Elhunyt
11226 Karanténban
187965 Mintavétel

250-en távoztak gyógyultan a kórházból, írják jelenleg 784 beteget ápolnak kórházban, 61-en vannak lélegeztetőgépen.

Szombatra virradóra 16 új halálesetről tettek bejelentést, a mai 17-es szám az eddigi legnagyobb azóta, hogy regisztrálták az első koronavírusos megbetegedés okozta halálozást.

 (koronavirus.gov.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér