496 helyszíni bírságot szabtak ki a kijárási korlátozás megsértése miatt

Vasárnap 11 órakor tart tájékoztatást az operatív törzs, amelyen a rendőrség részéről elhangzott, hogy az elmúlt időszakban összesen 1286 alkalommal kellett a rendőröknek figyelmeztetnie azokat, akik megsértették a kijárási korlátozásokat.

496 esetben helyszíni bírságot kellett fizetni, 425 alkalommal feljelentést tettek a rendőrök. Azt nem részletezték, pontosan milyen kihágások történtek. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.