496 helyszíni bírságot szabtak ki a kijárási korlátozás megsértése miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap 11 órakor tart tájékoztatást az operatív törzs, amelyen a rendőrség részéről elhangzott, hogy az elmúlt időszakban összesen 1286 alkalommal kellett a rendőröknek figyelmeztetnie azokat, akik megsértették a kijárási korlátozásokat.

496 esetben helyszíni bírságot kellett fizetni, 425 alkalommal feljelentést tettek a rendőrök. Azt nem részletezték, pontosan milyen kihágások történtek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér