Megbetegedett egy XV. kerületi nyugdíjasház gondozója

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Sajnos a Gondozó Házunk egyik munkatársánál a COVID-19 teszt eredménye tegnap (2020. április 18.) pozitív lett. Ezért az Erdőkerülő úti Nyugdíjasház teljes területére, előreláthatólag 2020. április 19. napjától - 2020. május 2. napjáig kijárási és látogatási tilalmat rendelek el" - írta a Facebookon Németh Angéla, a XV. kerület polgármestere.

A polgármester azt írja, azonnal megkezdik az otthon munkatársainak - ez Németh posztja szerint két főt jelent - és lakóinak a szűrését. (Facebook)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér