Good bye, Coro: tardi hypebeastek matyómintás szájmaszkokkal alázzák a covidot

Breaking: Hungarian ladies DESTROY coronavirus with only a few STITCHES!

Hajdú Jánosné, Marika néni egy általa készített, hagyományos matyó mintával hímzett szájmaszkot mutat Tardon 2020. április 21-én.Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

A Matyodesign nevű családi cég 27 tardi asszonyt foglalkoztat, akik korábban turistáknak hímeztek dizájntermékeket, de a koronavírus-járvány miatt, a turizmus leállásával átváltottak a szájmaszkok gyártására.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.