Itt az Orbánwave: a szentendrei Fidelitas 1 órás agymosó mixet készített Orbán-idézetekből

lo fi orbanwave beats to chill/ save Hungary – Hop on a chill ride with Viktor Orban as he saves Hungary”

– ezzel a szöveggel tette ki a Youtube-ra a szentendrei Fidelitas ezt az agymosó mixet, amiben lazulós zenére vágtak rá idézeteket Orbán Viktor filozófuskirálytól, a nagy megfejtőtől. Főleg az első 20 percben megy a szövegelés, de később is be-benyög valami okosat a Főnök.

  • „A magyaroknak vannak jó életösztöneik. Egy intelligens nép a mienk. Van egy velünk született intelligencia, ami azonnal behatárolja és megmondja nekünk, hogy mi a mi dolgunk, mi a mi felelősségünk, és mit kell tennünk.”
  • „Reméld a legjobbat, és készülj a legrosszabbra.”
  • „Brüsszelben ülnek ma egy buborékba, és osztják az észt.”
  • „A puding próbája az evés, a majomnak bele kell ugrania a vízbe.”

Ilyen, és ezekhez hasonló aranyköpésekre lazulhatnak a szélsőjobbos fiatalok, amíg a Daddy megmenti Európát a corótól. 👑🙏

Persze ez nem világszenzáció, nemrég készült karantén-Trumpwave is, de az orbánisták legalább tartják a tempót a baráti vezetők rajongóival.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér