Jövő héttől újraindulna a Barátok közt forgatása

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Klubnál már megkezdték az előkészületeket, hogy a jövő héten újraindulhasson a Barátok közt forgatása, írta a Blikk. A lap értesülései szerint a forgatásokon csak az vehet részt, akinek negatív lesz a koronavírustesztje.

Ugyanakkor a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly levelet is írt a csatornának, hogy a biztonságról érdeklődjön. „Nem lenne jó, ha egy esetleges újraindulás után pár héttel leállnánk, mert a fertőzés ellehetetleníti a forgatást. Én például erőteljesen, elöl képzett hangokkal, néha »köpködve« beszélek, hiszen Bartha Zsolt indulatos karakter, így rossz érzést kelthet a kollégákban a cseppfertőzés veszélye” - nyilatkozott aggodalmairól a lapnak. Majd hozzátette: „Ha ezt nem látom biztonságban, nem tudok a produkció rendelkezésére állni.”

A sorozat producere, Ondruss Ilona a lapnak azt mondta, hogy munkavégzés akkor indul újra, ha minden kétséget kizáróan látjuk, a forgatás a legnagyobb biztonságban folyhat.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!