Megjelent a 444 Makro, az első nyomtatott magazinunk

Tavaly ősszel döntöttük el, hogy némi bevétel, no meg dicsőség reményében, két sikeres könyvünk után belecsapunk egy újabb nyomtatott projektbe, és készítünk  egy magazinszerűséget, képes, színes, szép újságot túlélés témában, pedig akkor még senki nem gondolta, hogy tavaszra ennyire aktuális lesz. Amikor elkezdtük, még a klímaváltozás tűnt a legnyomasztóbb túlélési feladatnak, március elején aztán elszabadult a vírus Európában, és a készre szerkesztett, éppen nyomdába induló újságot kellett egy-két nap alatt átrendezni, hogy ne jelenjen meg anélkül, hogy akár utalna a járványra.

Sokan és sokat dolgoztunk ezen a lapon, reméljük, az olvasó számára is érezhető az igyekezet. Mi büszkék vagyunk rá. 

Akik beszálltak a februári közösségi finanszírozásba, már sokan megkapták a Makrót, a 444 instastoryjában megnézhettek pár elégedett olvasót. Az se ijedjen meg, aki fizetett, de még nem kapott: a napokban szállítja a posta.

Az jelenleg is zajló világvégére való tekintettel újságosnál most nem fogjátok tudni megvenni, viszont a

Libri-Bookline vonalon már megrendelhető.

Megéri, jó lett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér