Megjelent a 444 Makro, az első nyomtatott magazinunk

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tavaly ősszel döntöttük el, hogy némi bevétel, no meg dicsőség reményében, két sikeres könyvünk után belecsapunk egy újabb nyomtatott projektbe, és készítünk  egy magazinszerűséget, képes, színes, szép újságot túlélés témában, pedig akkor még senki nem gondolta, hogy tavaszra ennyire aktuális lesz. Amikor elkezdtük, még a klímaváltozás tűnt a legnyomasztóbb túlélési feladatnak, március elején aztán elszabadult a vírus Európában, és a készre szerkesztett, éppen nyomdába induló újságot kellett egy-két nap alatt átrendezni, hogy ne jelenjen meg anélkül, hogy akár utalna a járványra.

Sokan és sokat dolgoztunk ezen a lapon, reméljük, az olvasó számára is érezhető az igyekezet. Mi büszkék vagyunk rá. 

Akik beszálltak a februári közösségi finanszírozásba, már sokan megkapták a Makrót, a 444 instastoryjában megnézhettek pár elégedett olvasót. Az se ijedjen meg, aki fizetett, de még nem kapott: a napokban szállítja a posta.

Az jelenleg is zajló világvégére való tekintettel újságosnál most nem fogjátok tudni megvenni, viszont a

Libri-Bookline vonalon már megrendelhető.

Megéri, jó lett.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!