Megjelent a 444 Makro, az első nyomtatott magazinunk

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tavaly ősszel döntöttük el, hogy némi bevétel, no meg dicsőség reményében, két sikeres könyvünk után belecsapunk egy újabb nyomtatott projektbe, és készítünk  egy magazinszerűséget, képes, színes, szép újságot túlélés témában, pedig akkor még senki nem gondolta, hogy tavaszra ennyire aktuális lesz. Amikor elkezdtük, még a klímaváltozás tűnt a legnyomasztóbb túlélési feladatnak, március elején aztán elszabadult a vírus Európában, és a készre szerkesztett, éppen nyomdába induló újságot kellett egy-két nap alatt átrendezni, hogy ne jelenjen meg anélkül, hogy akár utalna a járványra.

Sokan és sokat dolgoztunk ezen a lapon, reméljük, az olvasó számára is érezhető az igyekezet. Mi büszkék vagyunk rá. 

Akik beszálltak a februári közösségi finanszírozásba, már sokan megkapták a Makrót, a 444 instastoryjában megnézhettek pár elégedett olvasót. Az se ijedjen meg, aki fizetett, de még nem kapott: a napokban szállítja a posta.

Az jelenleg is zajló világvégére való tekintettel újságosnál most nem fogjátok tudni megvenni, viszont a

Libri-Bookline vonalon már megrendelhető.

Megéri, jó lett.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér