28 nyelvből lehet majd online nyelvvizsgázni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Négy nyelvvizsgaközpont kapta meg az akkreditációt az online formában szervezhető nyelvvizsgáztatáshoz, közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium pénteken az MTI-vel. Összesen 28 nyelvből lehet otthonról is vizsgázni. A tárca parlamenti államtitkára, Schanda Tamás szerint

"már csak napokat, egy-két hetet kell várni arra, hogy személyes megjelenés nélkül is lehessen nyelvvizsgázni."

Két hete jelent meg a kormányrendelet, ami szerint veszélyhelyzet idején az arra alkalmas vizsgaközpontok online módon is szervezhetnek nyelvvizsgát annak érdekében, hogy a rendkívüli körülmények között is biztosított legyen ez a lehetőség.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!