Külügyminisztérium: Szijjártó sosem engedné el maga mellől a helyettesét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Cáfolja a Külügyminisztérium a 24.hu pénteki információját, hogy Magyar Levente miniszterhelyettes kapná meg a washingtoni nagykövetség vezetését. Az Index megkeresésére a külgazdasági és külügyminiszter sajtófőnöke közölte:

Egy dolgot biztosan megerősíthetek: Magyar Levente miniszterhelyettes úr biztosan nem lesz washingtoni nagykövet. Ő a miniszter jobbkeze és soha nem engedné el maga mellől.

A washingtoni nagyköveti posztról április elején mondott fel Szabó László, majd két múlva nemzetstratégiai jelentőségű Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriuma a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatójává nevezte ki. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér