Ötmilliót kap évente a Nemzeti Sport főszerkesztőjének cége a Puskás Aréna névhasználatáért

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Évi ötmillió forintot fizet a Nemzeti Sportközpontok a tavaly novemberben átadott Puskás Aréna névhasználatáért, írja az mfor.hu. A közzétett szerződés szerint idén február 27-én írták alá a három évre szóló szerződést azzal a Puskas.com Kft.-vel, 

aminek egyik tulajdonosa a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György.

A cég amúgy tavaly 44 millió forintos bevételt produkált, hogy miből, pontosan nem tudni. Az mfor.hu szerint még azt sem részletezik, hogy mennyi jött be külföldről, mennyi Magyarországról, mindössze annyit, hogy "a társaság bevétele emléktárgyak, könyvek és vagyoni értékű jogok értékesítéséből tevődik össze".

Az külön figyelemreméltó, hogy a novemberi átadó után hónapokkal később, februárban szerződtek a névhasználatról. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér