Szerdán az egész országban esni fog

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára az egész országra figyelmeztetést adott ki zivatarveszély miatt.

A veszélyjelzésükben azt írták: szerdán a délelőtti óráktól kezdetben a Dunántúlon, majd délutántól már keleten is többfelé kell számítani intenzívebb záporokra és zivatarokra, amiket viharos széllökések, helyenként nagyobb mennyiségű (akár 25-30 mm) csapadék és kisebb szemű (1-2 cm-es) jégeső is kísérhet.

Az előrejelzés szerint szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet általában 6 és 14 fok között alakul, a legmagasabb hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű. Nyugat-Dunántúlon lesz a leghűvösebb. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér