Augusztus helyett jövőre rendezik a budapesti vizes Európa-bajnokságot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Augusztus helyett csak jövőre, a jelenlegi tervek szerint 2021 májusában rendezhetik meg a budapesti vizes Európa-bajnokságot - nyilatkozta csütörtökön az M1-en Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke.

Az EB-t eredetileg idén május 11-24. között rendezték volna meg, ez a dátum módosult a koronavírus-járvány miatt március 20-án augusztus 17-30. közöttre.

Az úszószövetség elnöke elmondta, a jövő májusi időpont egyelőre javaslat, az európai úszóliga (LEN) novemberi kongresszusán lehet majd meg a végleges dátum. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér