Jövő héttől nem csak sürgős bajjal lehet fogorvoshoz menni

Hétfőtől már nem csak sürgős esetben lehet igénybe venni a fogorvosi alapellátást. Az erről szóló rendeletmódosítás csütörtök este jelent meg a Magyar Közlönyben, a hvg.hu számolt be róla. 

A márciusban hozott járványügyi korlátozások szerint csak frissen sérült fogat vagy állkapcsot, gyulladást lehetett ellátni, illetve fogat lehetett húzni, és megyénként egy-két rendelőt jelöltek ki hatóságilag, ahol ezeket végezték. 

Kiderült az is, hogy június elsejétől újraindulnak a népegészségügyi szűrővizsgálatok.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér