Michael Jordan százmillió dollárt kapott volna egy kétórás szereplésért. Nem kellett neki

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Az Isten áldja meg. Annyira sikeres, hogy csak rajta múlik, mit tesz meg, vagy mit nem. Igazán csodálom érte. Nagyon-nagyon megválogatja, miben akar részt venni” - mondta Michael Jordanről korábbi ügynöke, David Falk egy rádióműsorban. 

Jordan 1996-banFotó: TONY RANZE/AFP

El is mesélt egy történetet a 2003-ban visszavonult, világklasszis kosarasról. E szerint három évvel ezelőtt százmillió dollárt kapott volna egy cégtől, ha hajlandó elmenni egy egy-két órás eseményre, és a nevét adni egy reklámhoz. Jordannak viszont nem volt kedve hozzá, úgyhogy elutasította az ajánlatot. 

Épp múlt hónapban jött ki az ESPN „Az utolsó tánc” című dokumentumfilm-sorozatának első néhány része, ami Jordan utolsó Chicago Bullsban töltött szezonját mutatja be.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót