Lekapcsoltak egy bordélyházat működtető 27 éves nőt a belvárosban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Prostitúció elősegítése miatt őrizetbe vettek egy 27 éves nőt, aki a gyanú szerint egy budapesti belvárosi lakásban bordélyházat üzemeltetett” - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján szombat délelőtt. 

A 27 éves N. Adrienn elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt egy hasonló bűncselekmény miatt. Mint kiderült, 2019 decemberétől bérelte azt az V. kerületi lakást, amelyben minden gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett.

Adrienn egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalra regisztrált különböző fantázianeveken két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt. A találkozókat az oldalon Adrienn szervezte meg az általa megadott telefonszámon keresztül. A pénz felét tette el, és szedett még nap 2000 forint napidíjat szedett a nőktől. 

A nyomozók a házkutatás során szexuális segédeszközöket, és egy füzetet is találtak, amiben  Adrienn pontos kimutatást vezetett arról, melyik prostituált mennyi pénzt keresett. A mosókonyhában egy bőröndben borítékokat is találtak, benne a hölgyek fizetségével. A rendőrök kezdeményezték Adrienn letartóztatását. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér