501 kilót emelt fel a mesefilm negatív hőse

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Haftór Júlíus Björnsson izlandi illetőségű hivatásos erősember, aki a Trónok Harca című sárkányos-kardozós tévésorozatban Gregor „The Mountain” Clegane-t, az enyhén zombizált óriáskatonát/testőrt alakította felejthetetlen átéléssel, tegnap fölemelt egy 501 kilogrammos súlyzót, ahogy az alábbi kis videón megtekinthető:

A 205 centiméter magas, 205 kilogramm súlyú sportoló teljesítménye különösen annak fényében tűnik elismerésre érdemesnek, hogy világcsúcs. A korábbit 500 kilogrammal tartotta Eddie Hall, brit nagyonerős ember. (Reuters)

Haftór Björnsson a Trónok Harcában is bemutatott híres fejösszeroppantást gyakorolja egy önként jelentkezőn 2017 őszén.Fotó: Andrey Telichev/Sputnik

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér