501 kilót emelt fel a mesefilm negatív hőse

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Haftór Júlíus Björnsson izlandi illetőségű hivatásos erősember, aki a Trónok Harca című sárkányos-kardozós tévésorozatban Gregor „The Mountain” Clegane-t, az enyhén zombizált óriáskatonát/testőrt alakította felejthetetlen átéléssel, tegnap fölemelt egy 501 kilogrammos súlyzót, ahogy az alábbi kis videón megtekinthető:

A 205 centiméter magas, 205 kilogramm súlyú sportoló teljesítménye különösen annak fényében tűnik elismerésre érdemesnek, hogy világcsúcs. A korábbit 500 kilogrammal tartotta Eddie Hall, brit nagyonerős ember. (Reuters)

Haftór Björnsson a Trónok Harcában is bemutatott híres fejösszeroppantást gyakorolja egy önként jelentkezőn 2017 őszén.Fotó: Andrey Telichev/Sputnik

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!