Bérpótlást, albérleti hozzájárulást és ápolási támogatást ad az önkormányzat a II. kerületi koronavírus-károsultaknak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az MSZP-s Őrsi Gergely, az ellenzéki pártok által támogatott II. kerületi polgármester bejelentette, hogy bérpótló támogatással, gondozási támogatással, albérletdíj-támogatással és megemelt támogatási összegekkel segíti az önkormányzat a koronavírus-károsultakat.

Őrsi Gergely 2019. november 12-én.Fotó: botost/444.hu

Azt írta, a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében elrendelt veszélyhelyzetben sokak életkörülménye megváltozott, rengeteg család vagy egyedül élő ember élete és sok cég helyzete vált nehezebbé, vagy került veszélybe a megélhetésük. Ezért a II. kerületi önkormányzat a kerületben lakcímmel rendelkező és életvitelszerűen is ott tartózkodó, nehéz helyzetbe került emberek és családok támogatására átfogó intézkedéscsomaggal próbál segítséget nyújtani.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!