Esegethet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy újabb hidegfront érkezik, így kezdetben helyenként délen, a középső tájakon és északkeleten alakulhat ki kisebb eső, futó zápor, majd délután már csak néhol, északon, északkeleten és nyugaton fordulhat elő átmenetileg egy-egy futó zápor, esetleg zivatar a napos időszakok mellett – írja az Időkép, ami szerint élénk, erős, a Dunántúl magasabb tájain akár viharos lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Hajnalban 2 és 10, délután 17 és 21 fok között alakulhat a hőmérséklet, gyenge hidegfronti hatással.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér