Házilag gyártott, villanymotoros mini harckocsit loptak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Közel egy hónapja nem járt a felújítás alatt lévő monorierdői ingatlanján az a férfi, aki hétfőn kora délután szembesült azzal, hogy eltűnt néhány cucca: két kerékpár, egy vízszivattyú és egy saját kezűleg készített harcjárműmodell. Összességében több százezer forint kár érte.

A feljelentés után másnap délutánra meg is lett a gyanúsított: a betörés miatt elszámoltatott 23 éves, alkalmi munkákból élő helyi férfi beismerte a tettét, a hetekkel azelőtt összeszedett zsákmányán akkor már túladott. A nyomozók egy pilisi háznál találták meg a bicikliket és a villanymotoros mini harckocsit, amiket visszaadtak a tulajdonosának.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Monori Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a 23 éves monorierdői férfivel szemben. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér